Loppis!

Loppis
Nu har vi fullt upp med att skriva examensarbetet i skolan vilket både är roligt och intressant, samtidigt som det är krävande. Trots stressen över arbetet har jag lyckats unna mig lediga stunder på helgerna. Förra fredagskvällen var vi på bio och såg The Hunger Games: Mockingjay – Part 1. Lördagen spenderade jag med mina KO-siner och helgen dessförinnan var jag i Ullared för shopping på Gekås. Idag åkte jag, Josse och min mamma på loppis och sålde bland annat leksaker och kläder som vi har rensat ut. Vi har sålt vid loppisen en gång tidigare och idag kom både fler försäljare och fler kunder till lokalen. Vilket gjorde det ännu roligare än senast vi var där! Efteråt åkte vi och åt pizza och köpte nya välbehövda kängor. Nu ser jag fram emot att ersätta mina gamla utslitna skor och ta mig an decembers kommande kyla!

3 thoughts on “Loppis!

Lämna ett svar