Min möhippa

Mohippa01Mohippa04Mohippa008Igår hade jag min möhippa och det var verkligen lyckat! Vi var ett litet gäng med några av mina vänner och började dagen med att dekorera olika bakverk. Vi lyssnade på en spellista med endast glada kärlekslåtar och jag hade pyntat med kärlek som tema. Sedan fick jag massor av fina presenter och dessutom en underbar bröllopsfrisyr som jag har blivit lovad igen inför bröllopsfotograferingen.

Mohippa03Mohippa02Mohippa05Mohippa006Vi fortsatte med att äta mina hemgjorda räkmackor innan det blev dags att plocka fram och måla med tygpennor på våra egna tygpåsar. Senare blev det chokladpudding och glass innan vi satte på filmen Bride Wars och åt lite godis.

Tack så mycket för ett fantastiskt fint sällskap, denna mysiga dag, full med roliga aktiviteter.
Jag är verkligen glad över att jag har så fina vänner!

Mohippa007

Dagens outfit
Mina strumpor med favoritblomman (som jag började gilla när jag var i Spanien, där jag förlovade mig) hibiskus.

Lämna ett svar