Halloween 2016

HalloweenJag gillar hösten med gula, orangea och röda löv på träden och marken. Jag gillar skördefesten och alla pumpor och det är mysigt att tända ljus när det mörknar ute. Däremot är jag inte så förtjust i skräcktemat kring halloween men jag uppskattar en rolig maskerad!

I år var jag bjuden på en maskerad som blev inställd då värden tyvärr blev sjuk samma dag. Eftersom att den ursprungliga festen skulle hållas i närheten av min systers lägenhet, valde vi att skicka ut en sista minuten-inbjudan, och bjöd in till maskerad hemma hos henne. Min syster var på jobbet men jag fick gå in och förbereda inför maskeraden. Hennes lägenhet var perfekt, hon hade redan dekorerat med pumpor vid ytterdörren och hon hade en tvålpump i form av ett gulligt spöke.

Jag hade tagit med mig en bukett blommor, små pumpalyktor, en godisskål med häxor på, och slutligen små plastspindlar, samt dödskallar, pumpor och fladdermöss i konfettiform, som jag spred ut över borden. Jag poppade popcorn, hällde upp läsk och tog emot gästerna medan min syster fortfarande var på jobbet. Det var trevligt och min syster kom såklart så fort hon hade slutat jobba.

Lämna ett svar