Julafton 2016

23decKvällen den 23 december stod jag i köket och smälte choklad, för att sedan strö över nötter och torkad frukt. Jag tog på mig en gosig pyjamas och mina varma mysiga sockar, sedan njöt jag av en lugn kväll och såg fram emot morgondagen.

julfrukostPå julaftons morgon, åt jag risgrynsgröt, pepparkakor och lussebullar, samtidigt som jag kröp upp i soffan och såg en film.

01Sedan var det dags att klä på sig den fina klänningen, dölja den fina klänningen med en varm stickad jultröja och åka till mina föräldrar. Hemma hos mina föräldrar uppmanades alla gäster att ta på sig en julig huvudbonad, så som exempelvis tomteluvor eller renhorn och jag tyckte att renhornen passade väldigt väl med min outfit den här dagen. Alla såg mycket festliga ut, vi åt god julmat och lekte en julklappslek, med presenter som var köpta i valfri secondhand-butik, där överskottet går till välgörenhet. Sedan var det dags att åka vidare till nästa familj, äta julbord och träffa tomten. Det var en fin, trevlig, traditionell och lyckad julafton tillsammans med de jag älskar.

rudolfDagens outfit.
Idag tog jag på mig ett par supersöta strumpor med gulliga röda bollar, som matchade min tröjas Rudolf-motiv.

2 thoughts on “Julafton 2016

Lämna ett svar