Nyårsafton 2016-2017

Brollopsalbum

Mitt 2016 var ett bra år, nyligen hade jag mitt första PT-pass på ett gym, och innan det, åkte jag på två fantastiska resor och blev till och med erbjuden jobb som lek och sport-ledare på hotell! Jag tog min vindsurfinglicens och  grönt kort i klättring. Jag fick veta vad jag var allergisk mot med hjälp av ett lapptest, och slipper numera mitt handeksem.

2016 var även året då jag gifte mig med mannen jag älskar! Det är verkligen speciellt, så i år firar jag inte bara in det nya året. Jag är även tacksam att få fira alla underbara minnen som jag har samlat på mig under året som har gått. Skål för 2016 och skål för nya fantastiska äventyr som väntar 2017!

Nyarsafton

Jag valde att stanna hemma och fira in det nya året i lugn och ro. Först lagade vi min favoriträtt, röd currygryta med kräftstjärtar, lax och ris, samt citronsallad och cocktailtomater. När vi var mätta och belåtna tog jag fram min lilla festliga kladdkaka med marängtäcke, som serverades med vaniljglass och hemgjorda maränger.

I väntan på tolvslaget, bytte jag sedan om från finkläder till pyjamas, och kröp upp i soffan för att äta snacks och se på Hobbit.

Det bjöds på massor av fyrverkerier när klockan slog tolv! Det smällde både på avstånd och precis utanför det fönstret som vi stod vid och skålade!

Gott nytt år!

2 thoughts on “Nyårsafton 2016-2017

Lämna ett svar