Klassträff

 

paket01

paket02

Idag träffade jag mina klasskamrater från förskollärarutbildningen. Det var jätteroligt att se alla igen! Vi åt god mat på Bambu och jag fick chansen att gratulera en ”nybliven” pappa i efterskott (ett år försenat, det var verkligen längesedan som vi sågs!), och en blivande mamma som väntar sitt första barn i vår. Jag hade med mig små presenter som jag köpte när jag var i Göteborg och Stockholm. Tack för att ni gav mig en anledning att få shoppa bland de gulliga sakerna på barnavdelningen.

Det var längesedan vi sågs men det kändes som igår. Ni är fortfarande samma härliga gäng underbara människor!

Jag hoppas att vi ses snart igen, för jag hade verkligen jättetrevligt, och är så tacksam över att ha er i mitt liv!

dagens outfit

Dagens outfit
Idag tog jag mina strumpor med rävar på.

 

Lämna ett svar