Lindsey Stirling i Stockholm

1801

Igår gick jag på en mycket efterlängtad konsert, Lindsey Stirling kom nämligen till Stockholm! Hon spelade på Vasateatern och var mycket bättre live än på video/skiva.

1802

Hon gav 100% i sitt framträdande och dansade fantastiskt. Scenkläderna var sydda i självlysande neonmaterial, och hon dansade genom i princip hela föreställningen med underbar energi. 1111111111111111111111111111114441¨555- (Min råtta Agnes hjälper mig att skriva detta inlägg.) Hon gjorde piruetter samtidigt som hon spelade på sin violin, och hon spelade både gamla och nya låtar, precis som jag hade hoppats på!

Hon hade dessutom ett underhållande inslag då hon spelade på leksaksinstrument, det var också uppskattat.

Dagen efter avslutades min vistelse i Storstaden med en liten shoppingrunda, innan den långa bilfärden hem. Sammanfattningsvis har jag haft en härlig helg som levde upp till mina förväntningar och mer därtill.

1803Dagens outfit.
Här visar jag upp dagens strumpor inne på hotellrummet. Jag tyckte att texten kunde passa till en konsert med Lindsey Stirling.

Lämna ett svar