Höjdbana

hojdbana

linbana

hoghojdbana
Idag blev jag medbjuden att testa Isabergs höghöjdbana. Man fick sele och magnetiska säkerhetshakar. Efter en liten introduktion var det bara att klättra upp till valfri plattform uppe bland träden. Det fanns fyra banor med olika svårighetsgrader. Min största utmaning var att övervinna min höjdrädsla. Jag gjorde de två enklaste banorna, dessa hinder krävde till största del balans och att våga kasta sig ut i linbanorna. Det var jätteroligt, och när jag var klar gjorde jag samma hinder igen, och då var det inte alls lika svårt/läskigt. Superkul.

isaberg
Efteråt gick hela sällskapet ner till en sjö där det dukades till kalas till min svärfars ära. Det dukades med bland annat små färgglada vimplar och bjöds på grillat, potatissallad och grönsaker, samt efterrätt. När vi var mätta var det dessutom några av oss som vågade sig på ett dopp i sjön, och simmade ut till en studsmatta som låg en bit ut, medan jag höll mig på bryggan och njöt av kvällssolen. Nu känns det att sommaren är här!

 

Lämna ett svar