God Jul! – en kort uppdatering av min julhelg 2017

03 24 dec

Dagen innan julafton var det hemtrevligt och julpyntat.

01 4 advent

Mysig julaftons morgon med tända ljus till frukost.

04 julen2017

Släkt och vänner samlades när jag firade jul med familjen på min sida. Vi såg på Kalle Anka, lekte lite lekar och åt julbord med allt vad det innebär och självklart även ostkaka, lussebullar, pepparkakor, julmust och godis…

05 julafton

Firade också jul med familjen på min mans sida. Jag fick bland annat en julgran fylld med kinderägg. Underbart!

06 25 dec

Såhär hängde vi upp årets julkort. Tack till alla som önskade oss en god jul!

07 julkortSåhär såg vårt julkort ut iår.

08 julklapp

Mina farföräldrar gav mig ett vackert smyckeset i julklapp, som jag bär nästan varje dag, trots att det egentligen är för fint för att användas till vardags. Jag tänker på er när jag har på mig halsbandet, tack så mycket!

Nu ska jag snart avsluta det här blogginlägget men jag har sparat det bästa till sist.

Jag bad mina morföräldrar att fylla i en bok som är över 300 sidor lång. Den är full av frågor att besvara och uppdelad i 7 kapitel från barndomen till seniortiden.

Boken är redan utförligt ifylld med både bilder och svar som besvarar alla möjliga frågor om deras liv, tankar och åsikter. Den är helt fantastisk, och jag kommer sluka den från pärm till pärm (och dela den med min syster och mina kusiner, som lovat). Jag vågar påstå att det är en av mina finaste ägodelar och utan tvekan den finaste present jag någonsin har fått!

KÄRLEK

Lämna ett svar