Vårkalas

Present

Jag firade både min mammas och min systers födelsedag i helgen, de valde att fira tillsammans. Jag kom med ett stort paket och två presentpåsar. Min syster fick ett tyllset med så kallade russian tips. Min mamma fick råa kakaobönor (från chokladmässan) och en ny  tvättställning som jag ansåg att hon har behövt länge. Det var en praktisk present som hon inte hade väntat sig, men som till de andras förvånad, faktiskt uppskattades.

Dockteatern

Både familj och vänner <3 kom på kalaset. Vi var i mitt barndomshem och de yngre barnen fick bland annat leka med vår gamla dockteater som mamma hade sparat ihop med andra leksaker från min och hennes barndom. Det är så roligt att komma hem och återuppleva barndomen!

morotskaka

Jag drack påskmust, åt smörgåstårta, och till efterrätt blev det bland annat systers lyxiga morotstårta! Det var en lyckad dag som avslutades med ett stopp hemma hos mina svärföräldrar, där vi spelade lite sällskapsspel innan det var dags att åka hem.

Lämna ett svar