Alla hjärtans dag 2019

De senaste fyra veckorna har jag verkligen varit tacksam för alla fina människor som finns i min närhet. Jag har många fina relationer som jag vill ta vara på.

Vecka 4 träffade jag min fina vän som jag lärde känna på högskolan. Det var härligt att ses igen. Vi åt middag på Pinchos, och pratade om vad som hänt sedan sist.

Vecka 5 följde jag med en ännu äldre vän till Ikea. (Vi träffades under gymnasietiden.) Det var jättekul, och ett perfekt sätt att spendera min söndag.

Helgen vecka 6 var jag tyvärr sjuk, men mina älskade föräldrar kom förbi ändå <3

…och nu är det vecka 7 och dessutom alla hjärtans dag. Jag tog på mig en rosa tröja och hängde ett par rosa hjärtan i öronen. Sedan målade jag hjärtan med barnen på jobbet. En kollega förgyllde dagen ytterligare då hon gav mig ett fint kort och ett chokladhjärta. Sedan fortsatte jag dagen med att ge en ros till en relativt ny vän som betyder mycket för mig.

På kvällen sminkade jag mig, tog på mig en fin klänning och snygga örhängen. Det var nämligen en date inplanerad med min underbara man! Vi åt en alla hjärtans dag-middag och gav varandra fina presenter (hudvårdsprodukter, godis och doftljus- för att rå om oss med hemmaspa).

Råttorna har självklart en alldeles särskild plats i mitt hjärta och fick därför också en liten uppvaktning

Pannkakor formade som hjärtan, med jordgubb.

Puss från en lyckligt lottad tjej, som är rik på kärlek! <3

Lämna ett svar