Alla helgon och alla själars dag!

Nu har jag köpt en blomma och tänt ett ljus för Morfar ❤ jag uppskattar att det finns en dag tillägnad alla helgon, även om det inte går en endaste dag utan att jag tänker på min morfar. Han betydde och betyder fortfarande väldigt mycket för mig. Jag har bara glada minnen med honom och saknar honom verkligen mycket. Det är så skönt att sitta ner och ta sig tid som tillägnas för bara honom. Att ha min och morfars egna lilla stund tillsammans.

Jag kommer självklart tända ljuset imorgon igen för då är det alla själars dag, en dag att minnas och fira sina närmsta.

Morfar du är och förblir älskad! Jag tänder ett ljus för dig den 13 april, den 10 juli, på alla helgons dag och när jag vill hålla dig extra nära i tankarna. Du kommer alltid vara en viktig del av mitt liv och jag är så tacksam för tiden som jag har fått dela med dig ❤

Lämna ett svar