Nu är det jul igen

Jag skulle åka iväg på julafton och min man skulle stanna hemma. På så sätt kunde vi spendera julen med respektive familjer. Då vi inte ger många julklappar kring jul hade vi ändå bestämt att ge varandra en var och dessa öppnade vi den 23 december.

Jag fick garn och sticknålar, så att jag kan lära mig sticka, något jag pratat om den närmsta tiden. (Jag fick även en bok om hur man stickar, av min svägerska, vid ett senare tillfälle (det var också en julklapp).

Han fick en rutig pyjamas med ett par matchande tofflor till. Vi båda blev mycket glada för dessa presenter.

Nästa dag lämnade jag som sagt min man hemma, för att fira julafton med min sida av familjen.

Det var en mysig jul ❤

Nästa dag träffade jag en vän i Malmö och vi gick på bio: Frost 2.

Senare på eftermiddagen träffade jag mina älskade kusiner över en fika, innan det var dags att åka hem igen.

Ett bra avslut på en bra juldag.

Lämna ett svar