Promenad och Pizza

20 juli 2020 Gravid i 30 veckor och 5 dagar

Igårkväll åkte jag in till förlossningsavdelningen, eftersom att jag inte kände bebisens sparkar som tidigare. Jag var väldigt orolig för barnets välmående inne i min mage. Tack och lov visade det sig att allt är bra! Jag fick göra ett ultraljud, och såg bland annat bebisens ena öga, näsan, en fot, och hjärtat som slog så fint. Jag längtar väldigt mycket efter att få hålla om min lille gulleplutt!

Idag åkte jag till landet och träffade mamma (utomhus, på avstånd, pga covid19). Vi gick en promenad i skogen.
Efter promenaden, fick jag lite bebiskläder från när jag själv var nyfödd. Mysigt!

På väg hem tog jag en omväg förbi Värnamo, för att kunna stanna vid världens godaste pizzeria: Pizzeria Chaplin.

Som tur var, fanns det gott om utrymme för att hålla rikligt med avstånd, på uteserveringen.

Jag lyxade även till besöket med en härlig glass! Det var ett perfekt avslut på den här semesterdagen.

Lämna ett svar