Glad Påsk

Idag firade jag påsk tillsammans med min familj, mamma, och min mormor (som äntligen har fått vaccin)!

Lilla V fick sitt livs första påskägg! Han var betydligt mycket mer intresserat av ägget än av leksaken (en dinosaurie på hjul) som låg i. Ägget var spännande att smaka på, roligt att hålla i och busigt, då det konstant slant ur händerna och rullade ifrån honom, haha!

Vi firade mammas födelsedag med en påsktårta som jag bakade igår.

Det är en påsktårta föreställande en påskhare som dyker ner i ett morotsland, och bredvid finns även en chokladkorg full av påskägg. Påsktårtan är uppbyggd av kladdkaka och chokladpudding. Den är toppad med krossade digestivekex och en marsipanhare. I tårtan finns dessutom även en morot som är gjord av philadelphiafrosting.

Både jag och Lilla V fick fina påskpresenter. Lilla V har fått en ny kul bok, gåvagn och kläder. Jag fick godis och en söt påskblomma.

Lämna ett svar