Lugn lördag

Idag startade vi dagen med att hela familjen satt uppkurade tillsammans i soffan med en bok och varsin chokladkaffe (kaffe betyder varm dryck enligt min son). Chokladkaffe är varm havredryck med kakao (och inget socker).

Sedan åt vi frukost och efter det lekte min man och son med lego. De lekte att brandmännen åkte runt och släkte bränder.

När vi alla var påklädda åkte vi till sortergården och slängde skräp.

Hemma igen, läste jag och lillen böcker medan min man lagade spagetti och köttfärssås. När det var dags för lillen att sova middag, gick även jag och lade mig. Jag var helt slut efter arbetsveckan, (tröttare än vanligt) och vaknade inte igen förrän nu kl. 16:30. Jag hör hur fint min man och lille son leker och är så tacksam över vilken fin familj jag har.

Nu har de redan hunnit äta mellanmål och leka en stund utomhus och jag kan komma och bada lillkillen innan kvällsmat. Sedan blir det lite lek, sångstund med gitarren eller kanske lite dans tillsammans med bolibompadraken, innan det är dags att säga godnatt. Det är mysigt med helg tillsammans med min älskade familj!

Lämna ett svar