Loppis igen

Nu har jag, syrran och mamma varit utanför IKEA och sålt på loppis igen och det var riktigt härlig sommarvärme idag.

Efter loppisen åkte vi alla tre hem till mig och åt lunch, för att sedan spendera både kväll och eftermiddag ute i värmen i lek tillsammans med barnen.

Lillebror växer så fort. Han fick tänder för en månad sedan och har nu fullt upp med att kräla/åla sig fram till allt som han vill utforska i full hastighet. Han har dessutom medvetet börjat kasta nappen för att sedan nöjd titta på när den faller.

Storebror växer likaså, han blir bara längre och längre och han har en så härlig fantasi som jag är väldigt tacksam över att få ta del av. Han är fantastisk till att sätta ord på allt och alltid lika glad i att utmanas och utvecklas och har dessutom vuxit in i sin roll som storebror på ett alldeles underbart sätt.

Lämna ett svar