London Februari 2015

London2015

I februari månad besökte jag London igen! Vi bodde i en lägenhet i en vecka. Vi kollade på lägenheter och priser och jag besökte en svensk förskola som jag eventuellt funderade på att börja jobba hos. Jag hade ännu inte bestämt mig för om jag ville flytta till London och jobba, eller flytta till Spanien och lära känna den kulturen lite mer. Jag ville se lite mer av staden för att sedan avgöra vilken plats som lockade mest.

Jag reste även hit i syfte att vara turist och han med väldigt mycket.BigBen2015

 • Jag besökte Platform 9 3/4
 • Åt mat på Hard Rock Café
 • Gick på museum
 • Åkte turistbuss
 • Strosade runt i Camden
 • Kikade på Buckingham Palace
 • Shoppade inne på Harrods
 • Besökte de fina parkerna och hälsade på både fåglar och sociala ekorrar
 • Såg på vaktparaden
 • Gick förbi Big Ben ett flertal gånger
 • Shoppade souvenirer, te inne på Twinings, m&m,
  en klänning, två schalar, en väska, chokladpulver och böcker.
 • Jag var inne i Disneys butik också, men köpte inget denna gången.
 • Besökte olika marknader bland annat i Notting Hill.
 • Gick i Chinatown
 • Gick och såg musikalen Mamma Mia

 

Lämna ett svar