Trevlig kväll & God måltid i Köpcenter

Bild 3

Tisdag 12 maj 2015

Eftermiddagen och kvällen tillbringades i ett superfint köpcenter i närheten. Jag åt på en jättemysig 50-tals inspirerad diner. Jag beställde in en stor portion med vegetarisk burgare och pommes frites  och avslutade med en mäktig brownie-glass. Jag lyckades inte äta upp allt men det var verkligen gott och riktigt trevligt.

Bild 4

Mätt och belåten strosade jag sedan omkring i köpcentret. Där finns många aktiviteter för både barn och vuxna. Barnen kör runt i små bilar eller leker i vattenstrålar och lekparker medan det finns en spelhall för de äldre eller möjlighet att se fotboll på storbilds-TV… Jag gick i olika butiker och shoppade lite istället. Butikerna är öppna till kl. 22.00 på kvällen vilket är perfekt för oss som vill göra annat på dagarna.

One thought on “Trevlig kväll & God måltid i Köpcenter

  • 19 maj, 2015 kl 23:00
    Permalink

    Tack för att ni ”sparade” 50-tals stället tills vi kom,det var gott o mysigt,sen fyndade vi ju två par snygga skor också!

Lämna ett svar