La casa de la Fortuna

Bild 1
Bild 2
Söndag 10 maj 2015

På lördag eftermiddag kom min mamma och pappa till Spanien för att hälsa på mig. Superkul! Vi åkte och handlade mat, åt middag på takterrassen och njöt av en varm kväll. På morgonen åt vi en god frukost med bland annat jordgubbar för att senare åka in till staden Cartagena. Där besökte vi ett väldigt intressant museum La casa de la Fortuna. Museet innehåller vad som finns kvar av ett romerskt hus från slutet av det första århundradet f.Kr. Enligt mig såg det väldigt välbevarat ut, med delar av väggar och golv dekorerade med olika imponerande konstverk. Sedan såg vi även en gammal romersk teater från samma tid och i närheten stod två vackra påfåglar och gav ifrån sig ett intressant läte som var en aning svårdefinierat… Dagen avslutades med paella inne i Murcia och en trevlig kväll med kortspel på takterrassen.

One thought on “La casa de la Fortuna

  • 19 maj, 2015 kl 22:51
    Permalink

    en jättehärlig vecka,som gick alldeles för fort!Vi hade tur med både väder och allt annat 😉 men det bästa var att få vara med er <3

Lämna ett svar