Första månaden i Spanien

Emelie vid pool Spanien 2015-05-02Måndag 4 maj 2015

Nu har det gått två veckor sedan mitt senaste inlägg och jag har redan bott i Spanien i över en månad. Det är nästan skrämmande hur fort tiden går. Jag vill inte att det ska ta slut, jag trivs så bra här. Jag jobbar fortfarande med min bok på vardagarna och har kommit in i vardagsrutiner nu, men mina rutiner är bättre än de var hemma i Sverige då jag både motionerar mer och äter bättre sedan jag flyttade hit.

Eftersom det var den första maj i fredags och jag var ledig spenderades dagen inne  i centrum. Det blev en del shopping och sedan lunch med utsikt över havet innan en promenad längs med stranden som avslutades med sorbetglass på ett supertrevligt ställe. Nu har sommarvärmen verkligen anlänt, vi har haft 30 grader i skuggan de senaste dagarna. På lördagen tog jag det lugnt, handlade och gjorde hushållssysslor men eftersom varje dag ser ut som en solsemester gick jag även lite på marknad, låg och solade på taket och tog en simtur i poolen. På söndagen blev det en längre cykeltur bland annat till stranden och jag blev glatt överraskad när jag cyklade förbi små gröna papegojor (tror jag att det var iaf) som satt och pratade med varandra i träden, de var jättefina!

One thought on “Första månaden i Spanien

Lämna ett svar