Segling

SeglaOnsdag 22 juli 2015

Idag fick jag lära mig att segla, så långt man hinner lära sig på tre timmar. (Det var en Laser SB 3 båt.) Jag har aldrig seglat tidigare men det var jätteroligt! Jag fick både styra och justera seglen och jag tycker nog att jag klarade av det rätt bra. Mot slutet mådde jag tyvärr lite illa men det var väldigt fridfullt att segla så det gick bra ändå, bara att gunga med och njuta av den friska vinden. Det var superhärligt.

4 thoughts on “Segling

  • 25 juli, 2015 kl 15:09
    Permalink

    vad kul! nu kanske ni fått mersmak o skaffar egen båt 😉
    själv har jag bara seglat en gång i min barndom med mina kusiner som hade egen båt,
    det enda jag kommer ihåg var att de hojtade på mig hela tiden att jag skulle akta mig för bommen,gav ingen mersmak haha 🙂

Lämna ett svar