Valencia dag 3 av 3 -Bio & Shopping

01

02Lördag 18 juli 2015

Efter en hel dag av promenerande för att uppleva så mycket av Valencia som möjligt på fredagen, var jag glad över att gå på bio på kvällen. Först åt jag en god middag på min favoritrestaurang Tommy Mel’s och sedan såg jag Los Minions. Det gick jättebra att hänga med i handlingen trots att jag inte kan många ord på spanska. Minionerna talar ändå sitt eget lilla språk som ingen förstår större delen av tiden. Det var en rolig film. En liten detalj som jag inte tror finns med i varken den engelska eller den svenska versionen är att minionerna säger det svenska ordet kompis till sina vänner. Det var supergulligt.

På lördag morgon gick jag till en park som jag varit lite nyfiken på, den var fin men inte jättespeciell. Eftersom att det är så mysigt att bara gå runt i Valencia utan ett specifikt mål, spenderade jag resterande tid åt att göra just detta och bara njuta av hur vackert det var. Jag gick runt på olika gator och hittade många roliga och fina butiker. Jag var på jakt efter och fyndade en ny finklänning som jag blev väldigt nöjd med. Jag tog en fika, gick runt lite till och åt middag. Sedan var det dags att hoppa på tåget och åka hem till lägenheten igen efter en mycket lyckad resa!

2 thoughts on “Valencia dag 3 av 3 -Bio & Shopping

Lämna ett svar