Valencia dag 2 av 3 -Förlovning

01
02Fredag 17 juli 2015

Idag åt vi inte frukost på hotellet utan gick istället till saluhallen på morgonen, där fanns det bland annat goda mackor och färska juicer. När vi hade ätit färdigt gick vi runt i Valencia tills vi kom fram till Plaza de la Reina, där vi satte oss ner för att beundra den fina staden och vila lite… Trodde jag.

03
Men det visade sig till min förvåning och förtjusning att ett frieri var inplanerat och jag förlovade mig i denna romantiska soliga stad på drottningens torg den 17 juli 2015.

04

Eftersom att vi tidigare kommit överens om att välja ut ringar tillsammans, fick jag istället ett vackert halsband som en kärleksförklaring vid frieriet. Det låg i en exklusiv vit ask som han öppnade när han gick ner på knä samtidigt som frågan ställdes. Allt var precis så som jag ville att det skulle vara och ännu bättre. Det var perfekt! Romantiskt och vackert.

05

En liten bit bort låg en butik som sålde förlovningsringar och när vi hade hittat en modell som vi tyckte om gick vi tillbaka till bänken för att byta våra nya ringar med varandra. <3

4 thoughts on “Valencia dag 2 av 3 -Förlovning

Lämna ett svar