TivoliLördag

Tivoli_EmelieLördag 27 juni 2015

Dagen inleddes med en tripp till lördagsmarknaden där jag bland annat köpte lite ciruelas, att mumsa på. Jag tog det lugnt på dagen, tvättade lite, städade lite, solade lite, lagade lite mat, åt lite och gjorde mig  i ordning inför kvällen…

På kvällen åkte jag nämligen in till centrum och gick på tivoli. Vi spelade olika spel och min sambo vann en stor flamingo till mig. Jag var inte så pjåkig om jag får säga det själv, men att vinna en storvinst är trots allt inte alltid det lättaste. Därför gjorde jag det enkelt för mig och sa (självklart utan att ställa några som helst krav eller skapa någon form av prestationsångest… eller hur var det nu?): Jag vill ha en flamingo! Snälla vinn den. –och så gjorde han det utan problem! Så där bara 🙂 Min nya rosa vän fick hänga på mina axlar resten av kvällen, så bortskämd blev jag och det gjorde mig verkligen löjligt glad.

Efter att ha gått en stund på tivolit var jag inte riktigt redo att åka hem än. Då satte jag mig vid stranden och beställde en kall Coca-Cola med is för att sedan gå en mysig promenad vid hamnen och njuta av den varma natten…

Nästa morgon var jag trött eftersom vi kom hem rätt sent och beslutade mig därför för att ta en lugn dag. Jag gick till stranden och badade lite i havet, innan det var dags att gå hem igen och förbereda grillen.

Kortfattat hade jag en väldigt härlig helg!

2 thoughts on “TivoliLördag

Lämna ett svar