Ett nytt kapitel hemma i Sverige

Brollop01
Det var jätteroligt att komma hem igen eftersom jag hade så mycket kul som väntade. På fredagen (samma dag som vi flög hem) hämtade jag ut nycklarna till min nya lägenhet som jag hade ansökt om redan under min vistelse i Spanien. Vi hade skrivit kontrakt med hjälp av mejl, brev och telefonkontakt. Mina föräldrar hade åkt och kollat på lägenheten åt mig, så att jag skulle veta att den såg fin ut och jag blev positivt överraskad när jag fick se den i verkligheten. Den är fräsch, ljus och rymlig med vita väggar och trägolv.

Jag hann inte med mycket mer den dagen och nästa dag (lördag) gick jag på min kusins bröllop som var jättefint och trevligt. Jag hade halsbandet som jag fick när jag förlovade mig och en fin klänning som jag köpte i Valencia inför det här tillfället.

Brollop02
På söndagen gick jag upp tidigt för att flytta in alla saker i den nya lägenheten och han även med att köpa några nya möbler.

Hela måndagen gick också åt till att packa upp flyttkartonger och fortsätta kolla på fler möbler att inreda lägenheten med.

Jag hade även ett nytt jobb som väntade på mig här i Sverige och jag började jobba på tisdagen den 1 september vilket självklart var nervöst men också spännande och jätteroligt.

Nu ser jag fram emot ett nytt kapitel med mitt första heltidsjobb, en fin lägenhet och allt annat som den närmsta  framtiden har att erbjuda!

Lämna ett svar