Januari 2016

vinterSkridskor och snöbollskrig

Den första månaden på det nya året har passerat, så här kommer en liten sammanfattning, av några roliga saker som jag hann med under de här dagarna.

  • Jag har åkt skridskor.
  • Jag har börjat intressera mig lite för och hittat nya recept för både bakning och matlagning.
  • Mina underbara vänner som fyllde 25 år, bjöd på kalas som blev väldigt lyckat. Ni är fantastiska!
  • I december gick jag på kostrådgivning och vägde mig på en Tanitavåg, som visade bland annat min fettprocent, muskelmassa och min metaboliska ålder. Jag var nöjd med resultatet, men det inspirerade ändå till några vardagsförändringar i januari. Nu äter jag mer fiber, frön, ägg och avokado. Det blir betydligt mindre bröd som numera ersätts med havregrynsgröt och havreringar, vilket jag tror är bättre för kroppen. Jag undviker att handla varor med E-nummer och köper även hem massor av frukt och bär som är jättegott att ha i gröten istället för socker eller sylt.
  • Jag föll för nyårstrenden och besökte även gymmet någon gång, men annars har det mest blivit lite promenader i samhället eller i skogen, med mina nya gåstavar som gör promenaderna lite roligare.
  • Januari var även en månad då julklapparna fick ta lite extra mycket utrymme. Jag såg Sagan om ringen och Hobbit extended edition, spelade 3 manmaschack och ritade i min nya målarbok Hemliga trädgården. Jag införskaffade även en egen julklapp, Wii U -och har spelat både Nintendo Land och Mario Kart hela januari.
  • Avslutningsvis har jag haft mitt första lönesamtal och det kändes bra eftersom jag fick höra fina ord och beröm av min chef.

Lämna ett svar