Alla hjärtans dag 2016

heartFebruari var en trevlig månad med bland annat en helg på stan tillsammans med min mamma, ett födelsedagskalas för en vän och en fin överraskning som väntade efter jobbet en kväll. Jag blev överraskad med att hela lägenheten var full av levande ljus, mitt favorit snacks stod på bordet och en bra film väntade på att startas. Det var romantiskt (ända tills vi upplevde att syrenivån minskade). Den här månaden var dessutom romantisk på grund av den 14 februari också. Veckan inför Alla hjärtans dag var en bakvecka. Jag gjorde inget avancerat men det var roligt att baka lite med Alla hjärtans dag-tema. Jag tog med en del till jobbet och bjöd, men behövde frysa in det mesta, eftersom jag hade många muffins och kakor när jag var klar. Dessutom sparade jag även någon kaka som jag kunde dekorera vid ett annat tillfälle.

lammPå söndagen den 14 februari fick vi en liten ny kompis, ett gosigt litet lamm med ett hjärta på rumpan. Jag hann med en liten shoppingrunda inne i stan och åt sedan Asiatisk buffé på restaurang. Hemma avslutades dagen med filmkväll.

04Dagens outfit
Jag valde rosa strumpor med kramgoa Olaf till Alla hjärtans dag.

Lämna ett svar