23-24 juli Sommarhelg

rosorNu har det redan gått en månad sedan jag gifte mig, tiden går verkligen fort. Semestern är över och jag jobbar igen, men sommaren och värmen är äntligen här och det utnyttjar jag till max! Vi fick en bok med svenska platser att besöka i bröllopspresent, och här hittade jag en fin park som ligger i Jönköping. Det var rosor överallt och när jag kom dit, såg jag dessutom ett vackert bröllopspar som gifte sig.

24juli medeltidenNär jag vaknade nästa dag, visste jag inte vad jag skulle hitta på, men jag blev snart tipsad om att det var medeltidsdagar vid Torpa Stenhus. Vi åkte dit, såg lite shower, gick på marknad och sköt pilbåge.

24juliSedan ringde mina föräldrar och frågade om jag ville åka till Liseberg.  Vi spelade på olika spel och chokladhjul. Jag och pappa vann en varsin apa när vi tävlade mot varandra i ett ”bilrace”, eftersom vi lyckades komma i mål på samma tid.

Carl-Einar HacknerVi såg givetvis Carl-Einar Häckners Varieté, det är tradition. I år var det tjugoårsjubileum och vi stannade även och pratade med honom efter föreställningen.

4 thoughts on “23-24 juli Sommarhelg

  • 27 augusti, 2016 kl 22:45
    Permalink

    superhärlig kväll på Liseberg med bla Häckner(som tydligen inte ska uppträda mer på Liseberg, 🙁 )och att det för en gång skull blev lite vinster också 🙂 det är vi inte bortskämda med,vilken tur att du kunde hänga med oss med så kort varsel <3

Lämna ett svar