Dag 1 Rhodos 2016 TUI Magic Life Plimiri

Rhodos01

Lördag 8 oktober
Jag fick feber och kraftig förkylning innan vi skulle fåka till Grekland så det var ganska tufft att resa. Febern hade som tur var gått ner innan avresan, men förkylningen var inte att leka med. Jag snöt mig konstant, och det gick åt 8 näsduksförpackningar, på flyget. (Stackars alla resenärer som satt bredvid mig, när jag konstant snöt mig och snörvlade, ingen trevlig syn.) Trots, nässpray och flygproppar i öronen fick jag dessutom väldigt ont i huvudet på grund av trycket vid landning. Men det var helt klart värt det! För senare den natten kom vi fram till ett stort, fräscht och lyxigt all inklusive hotell, vid havet. Vi ställde fram klockorna en timme och gick sedan och la oss.

Dagens outfit
Frost-strumpor med snögubben som passande nog älskar sommaren och värme!

Lämna ett svar