Dag 2 Rhodos 2016 TUI Magic Life Plimiri

Rhodos02

Söndag 9 oktober
Nästa morgon vaknade jag upp till ett riktigt varmt väder. Det var strålande solsken och ljumma vindar, perfekt!

Jag var trött och var tvungen att använda nässpray, äta Bafucin halstablett och ipren för att orka med dagen (godkänt av läkare). Annars hade jag verkligen ingenting att klaga på.

Dagen startade med en stor lyxig frukostbuffé (nybakade frallor, fruktsallad med nutella och färskpressad juice) innan jag gick till en informationsträff. Efter träffen, såg jag mig omkring på området och lade mig i en solstol i skuggan, tills det var dags att äta lunch, med en stor portion glass till efterrätt. Det var väldigt gott och all mat var dessutom märkt med skyltar som visade om maten var vegetarisk.

Jag hade som sagt inte mycket ork, och behövde vila den här dagen, men det var trots allt ett perfekt klimat för att ta det lugnt och samla kraft. Det är mycket härligare att friskna till i solen, än att tycka synd om sig själv, hemma i soffan.

Men, senare ville jag ändå vara med på någon aktivitet. Jag hade trots allt åkt till ett aktivitetshotell för att röra på mig, så jag gick och spelade strand-volleyboll med ett gäng härliga tyskar. De var jättetrevliga och lärde mig gladeligen reglerna. Det var jätteroligt och alla var väldigt uppmuntrande, både mitt eget lag och motståndarna.

Resten av eftermiddagen låg jag vid stranden och tog det lugnt, ljudet av vågor är så harmoniskt.

På kvällen tog jag på mig min fina klänning, åt en mycket god måltid (temat för kvällen var tex-mex) och gick en trevlig kvällspromenad innan det var dags att gå och lägga sig.

Lämna ett svar