Dag 3 Rhodos 2016 TUI Magic Life Plimiri

Rhodos03

Måndag 10 oktober
På morgonen gick jag till stranden. Sedan var jag med på vattengympa, det var som ett aerobicspass i poolen med bra musik och glada människor. Efter vattengympan var jag med på lekarna vid poolen, idag tävlade vi om vem som kunde ställa sig vid den sidan av repet som ledaren ropade ut.

Efter lunchen var jag med och spelade ett nytt spel (för mig), som var som curling fast på land, shuffleboard. Spelet leddes av samma tjej som höll i volleybollen dagen innan. När vi hade spelat färdigt shuffleboard, presenterade hon mig för managern. Jag ville veta mer om hur det är att jobba på hotell och blev jätteglad när jag fick förmånen att följa med på en hel arbetsdag för att kunna ta del av arbetet. Vi bestämde oss för att boka in detta på torsdagen.

På eftermiddagen låg jag ute på vår mysiga terrass och läste i min bok. Sedan tog jag en dusch och gjorde mig i ordning inför kvällens middag. På kvällen beställde jag en drink från baren (det var en vanlig varm chokladdryck eftersom jag blev jättefrusen efter den varma dagen) medan jag tittade på Mini Clubsledarna som dansade för barnen.

Lämna ett svar