Dag 4 Rhodos 2016 TUI Magic Life Plimiri

Rhodos04

Tisdag 11 oktober
Idag kände jag mig piggare, jag gick upp lite tidigare och åt frukost, för att vara på stranden när vinden och vågorna var som bäst för vindsurfing. Eftersom att jag lärde mig vindsurfa i Spanien, ville jag ta vindsurfinglicens på den här semestern. Jag var väldigt nervös för att visa upp mina kunskaper och var väl medveten om instruktörens blickar. Men vädret var perfekt för en nybörjare och trots att det hade gått mer än ett år, kunde jag hantera seglet och brädan. Väderförhållandena var till och med så bra, att jag inte ramlade i vattnet en enda gång. Det kändes riktigt bra. Eftersom att jag visade att jag kunde åka åt vilket håll jag ville och ta mig tillbaka in till land utan problem, sa de att jag självklart var godkänd på den praktiska delen, och jag skulle få skriva ett teoriprov redan nästa dag.

När jag var färdig vid stranden gick jag och åkte rutschkanorna som fanns på området, en rutschkana var formad som en tratt och jag föll nästan i vattnet med huvudet före. Det var lite roligt. Sedan solade jag och drack läsk, innan det blev dags för lekar vid poolen igen. Idag skulle vi bland annat balansera en tennisboll på en sked.

Sedan bytte jag om till träningskläder, åt lunch och begav mig till en nybörjarlektion i salsa. Vi var bara tre personer (och då räknar jag med mig själv) som kom till Salsalektionen. (Det var lågsäsong.)

Därför blev det ingen pardans utan istället en koreografi. Jag hade jätteroligt!

Innan det var dags att göra sig i ordning inför kvällens middag, hann jag läsa lite mer i min bok, ute på terrassen.

Ikväll var det oktoberfest, och jag dansade en liten stund, innan det var dags att gå och lägga sig.

Lämna ett svar