Dag 5 Rhodos 2016 TUI Magic Life Plimiri

Rhodos08

Onsdag 12 oktober
Idag var vädret fortfarande på topp och jag behövde inte längre äta ipren! Det räckte med lite nässpray och Bafucin halstablett för att jag skulle må bra.

Idag spelade jag volleyboll igen, vi var ett engagerat gäng som inte ville sluta spela. Vår sport och lekledare lämnade till och med kvar bollen hos oss när hon behövde gå vidare till nästa aktivitet, eftersom att vi så gärna ville fortsätta spela. Efteråt var jag svettig, så det var skönt att ta ett dopp i poolen, och åka lite rutschkana.

Sedan åt jag lunch och efter det vilade jag i en solstol. Idag kändes min kropp ovanligt tung. Jag var jättetrött. Men efter att ha vilat i ungefär en timme hade jag en 15 minuters massage inbokad. Jag har aldrig varit på massage tidigare, men älskade det! Jag fick gå in i ett trevligt rum, inrett med marint tema och grekisk musik. Jag hade valt massage på nacke och rygg med ett lagom hårt tryck, och efteråt kände jag mig både utvilad och avslappnad. Min rygg kändes som ny. Stark och utan knutar. Nu kände jag mig inte alls trött eller tung längre. Jag fick ny energi, vilket passade bra eftersom att jag skulle vidare och skriva vindsurfingprovet.

Vindsurfingprovet gick jättebra och jag kan stolt meddela att jag har min vindsurfinglicens nu.

Lämna ett svar