Dag 6 Rhodos 2016 TUI Magic Life Plimiri

Rhodos05

Torsdag 13 oktober
Idag fick jag vara med och jobba! Jag fick en T-shirt där det stod att jag tränade. Eftersom jag hade hotellets logga på tröjan, blev jag uppmanad att le och hälsa på alla gäster. Jag representerade hotellet och det var självklart viktigt att jag respekterade det. Jag fick börja dagen med att följa med barnklubben och se hur de arbetade med barnen. Det var jätteintressant att se deras pedagogiska arbete, miljö och struktur. Senare fick jag även följa med och se hur sport- och lekledarnas arbetsdag såg ut. Det var verkligen jättekul, nu är jag en erfarenhet rikare. Jag fick prata med gästerna och erbjuda dem att delta i aktiviteterna, och hjälpa till att leda pilkastning, boule och shuffleboard. Alla i personalen var hur härliga som helst, mycket välkomnande och intresserade att få veta mer om mig.

Kvällen avslutades med en underbar måltid på en grekisk restaurang, som låg på området, och slutligen en underhållande Michael Jackson-föreställning, med professionella dansare och sångare.

Lämna ett svar