Glad Påsk!

GladPaskGladPask02

Glad Påsk! I efterskott från mig och de här tre små tjejerna som utforskade ett påskägg igår.

Så, igår var det påskafton, och jag började dagen med vindruvor, gurka, paprika och tre olika sorters ägg till frukost, äggröra, stekt ägg och kokt ägg. Det kanske ska bli en ny tradition… Råttorna fick självklart också kokt ägg idag, så det blev lite fest för dem med eftersom att det är en riktig favoriträtt hos mina tjejer.

tarta

Jag spenderade större delen av dagen på kalas hos släkten på min mans sida. Även om vi firade födelsedagar, så inspirerades tårtan av påsken. Det var en häftig tårta som var formad som ett ägg. Den var dekorerad med detaljer av en kyckling som höll på att ta sig ut genom äggskalet.

mintkyss

Jag gjorde bara ett litet påskpyssel i år, (jag såg idén någonstans på nätet) små myntkyssar med gula Skittles, som såg ut som stekta ägg. Dem blev godare än förväntat, de två smakerna passade förvånansvärt bra ihop, och det gick dessutom väldigt snabbt att göra.

stampe

Dagens outfit
Stampe (från Disneys film Bambi) fick agera påskhare idag.

Nu har jag nyligen släppt in råttorna i buren, eftersom att jag snart ska åka till min mamma och syster på kalas. De har valt att fira sina födelsedagar tillsammans i år. Det kommer bli jättetrevligt med garanterat god mat, efterrätt och härligt sällskap.

Hare

Dagens outfit
Jag fortsätter gårdagens påsktema med samma ”påskhare” på strumporna idag igen.

Lämna ett svar