Våren 2017

Paris_02-06Sedan mitt senaste inlägg har jag bland annat firat tre födelsedagar. Ett kalas var för två familjemedlemmar, och det andra var för en vän, som hade en överraskningsfest när han fyllde 30 år. I slutet av april kom dessutom mina kära KO-siner (som jag träffar allt för sällan) och sov över hos min syster en helg. Vi hade hur kul som helst, och kollade bland annat på fotografier från när vi var barn. Det var ett perfekt avslut på april månad.

Saknar er redan -mina underbara KO-siner!

Trangiakok
I maj blev det bland annat en skogspromenad för att testa det nyinköpta trangiaköket. Det är alltid mysigt att äta lunch ute när solen värmer.

Grisar_i_badtunna
I maj testade jag också (äntligen) att göra en chokladtårta med grisar som badar i en badtunna full av gyttja (chokladganache).  Det har jag varit sugen på länge, och jag blev rätt nöjd med den också.

I början av juni avslutades vårterminen och jag har varit på sommarfest med jobbet. Nu ser jag fram emot en härlig sommar!

Lämna ett svar