Midsommar 2017

midsommar
Midsommar var väldigt lyckat i år tycker jag! På torsdagen plockade jag blommor och firade med jordgubbar och traditionell midsommardans runt en midsommarstång. På fredagen kom Caroline och Christine på besök. Jag bjöd på middag och efterrätt, vi tog det lugnt hemma hos mig, gick en promenad, lekte med råttorna och såg på film. De sov över, och på morgonen åt vi frukost tillsammans. Innan de skulle åka, hann vi sitta på balkongen och prata om allt och inget tillsammans, supermysigt!

midsommarblomma

Jag fick den här fina midsommarblomman.

Edith_Midsommar (4 bilder)
Edith_Midsommar
Senare arrangerade jag även en liten fest för tamråttorna med jordgubbar, päron, pannkakor och banan. Här ser det nästan ut som att Edith dansar runt midsommarstången: ”Små råttorna, små råttorna är lustiga att se…”

Det finns också en video på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=qmkorG2K6oY

Lämna ett svar