Sista semesterdagen med Liseberg och konsert

klubbland_Pose+with+Hakan_2017

Idag var det sista dagen på min semester och jag valde att spendera den i Göteborg. På förmiddagen blev det lite shopping och jag hittade jättefina myskläder, som kommer uppskattas mycket nu på hösten och vintern. Sedan blev det lunch på ett härligt ställe med snygg inredning och jättegod mat (tror det heter Taco Bar), innan vi drog vidare till Liseberg. Det regnade en hel del idag, men jag var supernöjd ändå, jag spelade och förlorade på en massa spel, drack läsk, åt gott och njöt av både nöjesparken och av att ha med mig trevligt sällskap.

Bilden är från Lisebergs nya sevärda utställning om Håkan Hellström.

All-focus

På kvällen var det dags för konsert (anledningen till att jag åkte hit just idag). The Hives bjöd på en fantastisk show!

All-focus

Regnet försvann och the Hives intog scenen. Härligt kaxiga, utnämnde dem sig själva till det bästa bandet. Med glädje kallade dem Göteborg, för Göteberg och Liseberg för Liseborg. Alla i bandet gav 110%, de hoppade, dansade, kastade upp gitarrer, trumpinnar och mikrofoner, för att sedan ta emot dessa med stor säkerhet. Vid ett tillfälle delade Howlin Pelle till och med publikhavet på mitten, och marcherade på så sätt ut mitt bland fansen. Klockrent! De hade ett härligt urval av låtar och lät fantastiskt.

Min semester avslutades på så sätt med mycket energi och glädje.

Lämna ett svar