Semester i Rhodos 2017 24-26 augusti

Torsdag

Strålande solsken och 31 grader varmt. På torsdagen fortsatte jag min semestervecka med ett tennispass för nybörjare, läsa och bada i poolen, samt delta i ett aerobic-pass. På kvällen gick jag på en show med dans och sång till Michael Jackson musik. Underbart!

0 (5)
Rhodos06

Jag spenderade hela (fredags) förmiddagen på stranden! Så härligt. På eftermiddagen tränade jag lite och på kvällen åt jag middag med en trevlig människa i personalen, som jag lärde känna lite förra året.  Det var feststämning på kvällen och hotellet bjöd på en Fyrverkeri show över poolen. Det var verkligen ett perfekt sätt att avsluta min sista middag för den här semestern.

Lordag 1

På lördagen packade jag mina väskor och checkade ut från rummet. Turligt nog skulle jag inte åka till flygplatsen förrän kl. 18:30, vilket gav mig en hel dag till på hotellet, med både frukost och lunch. Jag fick ställa undan mina väskor i ett rum och hade fortfarande tillgång till hotellets handdukar och dusch. Jag valde sedan att njuta av dagen vid poolen. Jamas! (Skål!) för en underbar vecka med lyxtillvaro i solen.

Lordag 2

Här sitter jag och väntar på bussen, glad för att jag fick en så härlig semestervecka, ledsen över att behöva åka därifrån, och glad igen för att jag får komma hem till mina efterlängtade älskade små råttor.

Lämna ett svar