Födelsedagsfika

All-focus
All-focus

I torsdags fick jag bland annat lära mig att göra Strassburgare. Det var jätteroligt att spritsa!

All-focus

I fredags fick jag vika mina egna strutar och sedan blev det dags för kristyr. Det var också roligt och jag ser fram emot att träna mer på det här.

All-focus

På helgen brukar jag äta lite lyxigare frukost och jag är väldigt bortskämd med att bli serverad bland annat pannkakor eller varma mackor som är stekta i olja ihop med ost och färska ingredienser (till exempel champinjoner, nötter och plommontomater). I lördags var det jag som vaknade först och därför fick jag välja vad som skulle serveras till frukost. Jag valde naturligtvis att duka fram mitt egna bröd (som jag är så stolt över att jag har bakat själv), det var mycket mysigt och gott.

baguette

I söndags fortsatte trenden med bröd till frukost, men den här morgonen serverade jag en baguette som vi bakade i skolan.

2017-10-12

Helgen avslutades med kalas och jag blev ombedd att ta med mig fikabröd (Kul!). I torsdags fick jag passande nog, lära mig hur man gör flätade kransar och klippta längder, och de blev mycket uppskattade av min familj.

Lämna ett svar