#sälcon18

skistar

Tack till Consid som bjöd med anställda och familj till vårens happening – Sälen-konferensen!

stugan

Från torsdag till söndag (19-22 april) var jag i sälen! Vi delade en lägenhet/stuga med 6 andra härliga människor.

I stugan hade vi fyra handfat, två toaletter, dusch och bastu. Det fanns fyra rum, varav två hade våningssängar och de andra rummen hade två enkelsängar.

03stuga

Vi hade även ett långt middagsbord, en mysig tv-hörna med kamin, samt ett lyxigt kök. I hallen fanns givetvis torkskåp och vi hade dessutom en terrass också.

När vi hade installerat oss i stugan, var det dags för en fin trerättersmiddag som avslutades med en uppfriskande efterrätt.

01_210418

skidorx2

02_210418

På fredagsmorgonen hyrde jag längdskidor och åkte sedan en mil under dagen. Vädret var underbart och spåren var jättefina!

Vi hade ungefär 15 grader varmt och strålande solsken hela helgen!

Gustavlunch

Mitt på dagen bjöds det på en fantastisk After ski-lunch i solskenet!

Valleshow

Middag_Bowling

På kvällen blev det middag och Valles show, innan vi avslutade med bowling.

02_Skidor

Nästa morgon fick jag följa med och se min mans föreläsning, och jag kan helt ärligt säga att föreläsningen var mycket lärorik och inspirerande samt att min mans prestation var imponerande!

220418

skidbacke

Efter föreläsningen åkte vi ut på en härlig tur med längdskidorna, idag blev det 3 km, sedan var det dags för After ski-lunch igen! 😀 Peter Siepen stod för underhållningen båda dagarna.

Sedan vilade jag i stugan, solade lite på terrassen och gjorde mig så småningom fin inför kvällens middag.


01stuga

02stuga

Istället för fest som kanske många andra hade valt efter middagen, satt jag istället en liten stund i sällskap med Consids trevliga anställda och småpratade lite, innan jag återvände till stugan för att spela sällskapsspel och sova. Perfekt!

01_Skidor

Sista dagen avslutades med 2 km i spåren innan det var dags att duscha, packa väskorna, checka ut och åka hem.

Jag har inte åkt nämnvärt mycket skidor tidigare, men nu blev jag väldigt förtjust i längdskidor. Det bästa var att jag fick det bästa av två världar, både värme och snö. Jag ramlade en del, men det var bara kul, eftersom att jag aldrig direkt slog mig. Det var som tur var inte många som var ute och åkte, så jag hade möjlighet att utforska på egenhand utan att känna mig bedömd på något sätt. De två första dagarna körde jag bara på… men den sista dagen lärde jag mig några nya begrepp (dialoggång, stakning, saxning) och gjorde mitt bästa för att åka som de mer erfarna skidåkarna.

Morgonen var harmonisk med sol, frisk luft och natur. Det var en bra start på dagen och ett fint avslut på min första vistelse i Sälen

Hemresan gick fort då jag åkte buss och kunde lyssna på poddar, sova och titta på film. Utsikten från fönstret skiftade från vinterlandskap till en varm vårdag och vid lunchpausen passade vi på att köpa glass.

 

 

Den här helgen var verkligen fantastisk. Det var ett lugnt tempo och jag kände mig helt stressfri och utan krav. Alla människor i min omgivning var helt underbara, maten var fantastisk och vädret kunde inte ha varit härligare!

Lämna ett svar