Lugn söndag

All-focus

Bakelser gjordes av min svärmor och svägerska

Igår var jag på barnkalas med Bamse-tema där det bland annat serverade godsaker enligt barnets valda tema, tårtan var minst lika god, som den var fin. Det var jättemysigt!

Hudprodukter
Idag tog jag däremot en längre sovmorgon och åt sedan en härlig brunch på Ikea. Det var skönt, friskt väder ute idag.

Det har varit en lugn och skön söndag, jag har gått och köpt nya leksaker till råttorna (butiken ska flytta och hade 50% rea, så jag passade på och köpte en hel del roliga prylar), handlat och lagat lite mat, läst, tittat på film och duschat.

Jag är lite sen med min upptäckt, men jag har nyligen testat Therese Lindgrens fina produkter, och de är jättebra (framför allt handkrämen)! Dessutom har jag även lyxat till det med andra nya hår och hudvårdsprodukter.

Bok

Myser och tar det lugnt med en bok i soffan.

loveyourface

Jag avslutar kvällen med lite popcorn och lek med råttorna (som också uppskattar tacos idag). Till sist kommer jag att tvätta av mitt ansikte med två nya favoritprodukter (se bild), det är en härlig kvällsrutin som får mig att må väldigt bra.

Produkterna från Therese Lindgren är både veganska, och certifierade av Djurens Rätt, vilket jag anser är väldigt bra!

God natt <3

Lämna ett svar