Påskledigt!

Nu är det Påsk, vilket innebär ledigt från jobbet!

Vädret har varit på topp! I lördags var jag på en solig promenad nere i stan. Jag har nya örhängen, jag köpte ett par gröna och ett par gula (som passar nu i påsk).

Jag unnade mig också en bukett gula tulpaner till vardagsrummet.

På söndagen påskpyntade jag lite. Sedan var jag dessutom ledig på måndagen och tisdagen och då passade jag på att sy en kjol av en klänning (som jag gillade tyget på, medan modellen inte alls var klädsam på mig). Den ska jag visa upp i nästa blogginlägg!

Idag är det långfredagen och jag är ledig igen!

Jag började dagen med sovmorgon och åt frukost i lugn och ro till tvserien White Collar. Sedan gosade jag med Margo, innan jag gick ut och lekte med grannens hund.

Sedan åkte jag och storhandlade mat. Efter det beställde jag pizza som jag åt ute i solen.

Sedan blev det ännu mer lek med Doris!

När hon hade tröttat ut mig, satt jag och min man oss på en filt i gräset och spelade sällskapsspel, tills solen började gå ner. Då tog jag med mig Doris på en promenad, samtidigt som jag hade ett telefonsamtal med min FINA vän (tacksam).

Nu har jag precis lekt med Margo, och ligger i soffan. Ska titta lite på White Collar igen, och sedan ser jag fram emot sängen.

God natt!

Lämna ett svar