Syrran fyller 30år

När syster min fyllde år, blev det ett stort kalas i Bowlinghallen! Jättekul!

Efter bowlingen, var alla bjudna hem till födelsedags”barnet” på fika. Det var jättefint och det bjöds bland annat på massor av jordgubbar, …men jag missade att ta kort…. Det blev iaf en bild på en av tårtorna/kakorna inne köket. DEN VAR EXTREMT SUPERGOD! Min syster är verkligen expert på att baka.

Jag vet att detta inte har med syrrans födelsedag att göra, men vi får inte glömma att det är påsk också. Margo fick en nystädad bur (som jag ska justera inredningen på, när jag ser hur hon vill klättra i den) och ett eget litet påskägg, fyllt med godis!

Före
Efter

Jag avslutar det här inlägget med att visa upp dagens outfit:

Det är en före- och efterbild på klänningen som jag sydde om till en kjol (då jag gillade tyget men inte klädde i modellen).

Lämna ett svar