Gifta i tre år!

Jag gjorde inget inlägg på min treåriga bröllopsdag i år, men det tar jag igen nu. (Självklart har jag firat med min man.) Mitt äktenskap är något som jag verkligen är tacksam för och gladeligen firar och påminner mig om. Jag klippte ihop en film som fick mig att minnas tillbaka till dagen (och dagarna i samband med) då jag gifte mig.

Det här är en film om hur det gick till när jag gifte mig.
Jag gifte mig borgerligt i Sverige, för att mitt giftermål skulle gälla enligt lagen. Den här filmen börjar däremot en dag senare, då den riktiga resan startade. Dagen efter bilade jag och min man nämligen ner till Argeles, tillsammans med mormor och morfar. (Våra föräldrar flög ner till Argeles.) Vi höll sedan vår officiella bröllopsceremoni i Valmys slottsträdgård, och firade giftermålet i den tillhörande restaurangen. Våra föräldrar flög hem igen, men vi hade fortfarande en fantastisk bilresa kvar, tillsammans med det bästa sällskapet! Filmen avslutas med lite bilder, från bröllopsfesten som vi sedan höll i Sverige, för att fler släktingar skulle få vara med och fira vårt äktenskap med oss.
Mormor och morfar såg verkligen till att det blev en hjärtlig resa att minnas för resten av livet!

Det går att läsa mer om resan här på bloggen: https://www.minje.se/category/brollop/

Lämna ett svar