P!NK

Idag besökte jag Mr. Cake.

Jag var Assassin

Sedan spelade jag LazerTag.

Efter det tittade jag på Prideparaden.

Pizzan var så god igår, att jag gick till Vapiano igen.

Så var det äntligen dags för konsert! Anledningen till varför jag åkte till Sthlm: För att se P!NK!

Jag hade höga förväntningar och blev inte besviken, faktum är att det var den bästa konserten jag varit på, och högst sannolikt någonsin kommer besöka.

P!NK kom in på scenen hängandes och dansandes i en stor kristallkrona, hennes röst var fantastisk och lät lika bra när hon gjorde akrobatik eller dansade, som när hon satt stilla och sjöng en låt som berörde hela publiken. Det var eld på scen, det var inspirerande budskap och det var skratt! Hon sjöng min favoritsång (Try) och inte nog med det, återskapade även dansen från den tillhörande musikvideon. Hon toppade allt detta med att åka ut över hela publiken i en sele, och var endast någon meter från oss. Jag säger bara WOW! Jag är glad att jag fick uppleva detta! Det var legendariskt!

Nästa morgon var jag glad, nöjd och trött med träningsvärk samt en hungrig mage.

Jag tog på mig min nya fina P!NK-tröja, åt frukost och lämnade sedan Sthlm för att åka hem till Margo igen <3

Lämna ett svar