Julklappsutdelning 2020

Igår lyssnade jag på julmusik och slog jag in de sista julklapparna.

Idag åkte vi ut och lämnade julklappar. Vi var utomhus hela tiden, höll MINST 3 meters avstånd, vid möten med andra människor. Vi bar munskydd och höll varje möte kort. Vi la ner paketet i en påse på marken som mottagaren fick plocka upp först efter att vi gått därifrån.

Vi var så försiktiga som vi kunde. När vi kom till farmor och farfar till exempel, hade dem lagt ut en julklapp till oss innan vi anlände och stod sedan inne i sitt hus och önskade god jul från sitt fönster. Det var ett mycket bra upplägg som inte riskerade någons hälsa! Vid andra möten, lämnades presenter utanför bilen, och vi vinkade sedan genom rutan.

De julklappar som vi fick, plockade vi upp med plasthandskar och la sedan i en kasse, som vi inte kommer röra förrän julafton, då förhoppningsvis eventuella virus har försvunnit.

Allt för att trots årets omständigheter, få se nära och kära, och önska varandra en frisk och god jul.

Lämna ett svar