JulTävling!

Jag skapade en grupp på facebook där jag bjöd in till en jultävling. Tävlingen gick ut på att skicka in en julbild och det fanns 5 kategorier att välja mellan.

Syftet med tävlingen är att ha kul och att jag fick ta del av allas jul. …Lite gemenskap såhär i coronatider som annars är ganska isolerande.

Det fanns många bidrag som var värda att vinna, men som utlovat har jag valt ut en vinnare inom varje kategori! Tack till alla som bidrog till en härlig julstämning! Här är vinnarna:

Bild 1: Bästa julpynt!I den här kategorin kan du fotografera alltifrån din julgran, till en liten tomte som står på en hylla där hemma. Bilden ska vara din egen och det är du som ska ha julpyntat. Lycka till!

Carin

(Väldigt fin jultomte och dessutom handgjord av sonen)

Bild 2: Bästa julbak!I den här kategorin kan du fotografera alltifrån din pepparkaksbaket, till julgodis. Bilden ska vara din egen och det är du som ska ha bakat. Lycka till!

Christin

(Kreativ bakning med pepparkaks-macarons)

Bild 3: Bästa utomhusbelysning!I den här kategorin kan du fotografera alltifrån din en ljuslykta på trappan, till ett hus helt iklätt ljusslingor. Bilden ska vara din egen och det är du som ska ha julpyntat. Lycka till!

Erika

(Härlig belysning och en jultomte)

Bild 4: Bästa julbild!I den här kategorin kan du fotografera alltifrån dig själv i en tomteluva, till gröten du äter till frukost. Bilden ska vara din egen och det är du som ska ha arrangerat motivet. Lycka till!

Caroline

(Hemtrevligt med julstämningen på topp)

Bild 5: Bästa adventsljusstake!I den här kategorin kan du fotografera din adventsljusstake. Bilden och adventsljusstaken ska vara din egen. Lycka till!Bidraget lämnas in som en kommentar tillhörande det här inlägget.

Jessica

(En busig nisse som varit framme)

Grattis och God Jul

Lämna ett svar