Vi hinner med fredagsmarknaden också!

Bild 8

Fredag 15 maj 2015

Dagen innan mamma och pappa skulle åka tillbaka till Sverige tillbringades i centrala Torrevieja. Vi startade dagen med fredagsmarknaden där jag introducerade torkade hibiskusblommor som går att äta som godis. Efter att ha shoppat kläder, souvenirer, frukt och grönsaker på marknaden gick vi vidare för att se mer av staden. Vid strandpromenaden åt vi pizza och mjukglass och åkte sedan hem igen för en lugn och härlig eftermiddag i solen innan det var dags att packa resväskorna…

Den här veckan har gått väldigt fort och det var kul att få visa mina föräldrar hur fint jag bor. Det var också roligt att uppleva området ur ett semesterperspektiv och på nytt verkligen uppskatta hur bra jag har det!

2 thoughts on “Vi hinner med fredagsmarknaden också!

Lämna ett svar